Private family garden, Liverpool

  • New deck and terrace planting beds just after construction was completed. Photograph copyright The Landscape Company.

  • Photograph of garden before the redesign

    Photograph of garden before the redesign and construction

Private family garden, Liverpool

The existing secluded garden was a jumble of different levels, disconnected from the house and unsafe for a family with young children using the garden. The garden design created a level decked area which flowed directly from the house, an attractive safe useable space. A series of stepped planting beds integrates and connects the new decked within the garden.

Constructed by The Landscape Company in 2019.

Client review on google:

‘We've now implemented the scheme and couldn't be happier with how it turned out.’